19 Ιουν 2007

Στρατηγικές Ανάπτυξης

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι στρατηγικής που μπορούν να εφαρμόσουν οι παίχτες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Γενικότερα υπάρχουν 3 κατηγορίες που μπορούμε να αναφέρουμε :

  • Επιθετικοί (Εισόδημα από επιθέσεις)
  • Miner (Εισόδημα από παραγωγές )
  • Επιθετικοί και Miner (Ισορροπία μεταξύ 1 και 2)

Επιθετικοί

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανέβει κάποιος παίχτης στην κατάταξη αλλά δυστυχώς θέλει πολλές ώρες καθημερινά. Αν θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε ως επιθετικός παίχτης το πρώτο βήμα σας είναι να φτιάξετε μικρά μεταγωγικά και ελαφριά μαχητικά και να ξεκινήσετε επιθέσεις στους γειτονικούς πλανήτες άλλων παιχτών. Μην ξεχνάτε ότι οι επιθετικοί παίχτες στηρίζονται στα resources που τους προσφέρουν οι επιθέσεις και όχι από τα κτίρια παραγωγών των αποικιών. Επίσης αυτός ο τρόπος δεν απαιτεί μεν υψηλά επίπεδα μετάλλων και κρυστάλλων αλλά καλά επίπεδα παραγωγής δευτερίων.


Βασικά Βήματα για το ξεκίνημα :

Ε1
M1 M2 Ε2 M3 Κ1 Ε3 M4 K2 Ε4 Δ1 Ε5 M5 K3 ...

Ε = Ενέργεια
Μ= Μέταλλα
Κ= Κρύσταλλα
Δ= Δευτέρια
Miner :

Ο βασικός στόχος ενός
miner πρέπει να είναι η συνεχόμενη αύξηση παραγωγών και όχι ιδιαίτερη αφοσίωση για διεξαγωγή ερευνών για παραγωγές πλοίων. Είναι ο καλύτερος τρόπος ανάπτυξης για παίχτες που δεν έχουν πάρα πολύ χρόνο να διαθέσουν για το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ώμος και την παράλληλη παραγωγή άμυνας ώστε όταν δεν θα είστε στο παιχνίδι οι παραγωγές σας να είναι παράλληλες με την άμυνα έτσι ώστε το χάσιμο που θα έχει ο επιτιθέμενος να είναι περισσότερο από αυτά που θα πάρει από την επίθεση.


Βασικά Βήματα για το ξεκίνημα :

Ε1
M1 M2 Ε2 M3 K1 Ε3 M4 K2 Ε4 M5 K3 Ε5 M5 K4 Ε7 Δ1 Δ2


Επιθετικοί και Miner (Ισορροπία μεταξύ 1 και 2) :

Αυτός ο τρόπος σας βοηθάει να προστατεύεστε όσο το δυνατών από την προστασία Noob (+/- 500% points) Ο βασικός σκοπός είναι να φτιάξετε όσο το δυνατών πιο γρήγορα αποικίες και να ανεβάσετε συνολικά τις παραγωγές σας.

Ε1
M1 M2 Ε2 M3 K1 Ε3 M4 K2 Ε4 Δ1 Ε5 M5 K3 ...


Μετά το αρχικό ξεκίνημα πρέπει παράλληλα να φτιάχνετε και στόλο αλλά και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ανεβάσετε τις παραγωγές σας σε όλες τις αποικίες στο 20. (Διαφορά Μετάλλων με Κρύσταλλα πρέπει να είναι το ελάχιστο 2 και τα δευτέρια 2 πιο κάτω από τα κρύσταλλα)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά παρατήρησα ένα λάθος στην στρατηγική ανάπτυξης για miner. Αν παρατηρήσετε το Μ5 αναφέρεται 2 φορές. Ευχαριστώ.