19 Ιουν 2007

About us...

Οι OGamers Hellas είναι μια παρέα φίλων που ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν το OGame, τόσο στον ελληνικό σέρβερ (ogame.gr) όσο και στον αγγλόφωνο (ogame.org). Η ιδέα για τη δημιουργία ενός blog για το OGame χρονολογείται στα τέλη του 2006, αλλά η απουσία συμπαγούς (ανοικτής) κοινότητας παικτών δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του.

Με την εκκίνηση του ελληνικού σέρβερ άρχισε δειλά δειλά να πληθαίνει ο αριθμός των ελλήνων που ασχολούνται με το OGame, αλλά και να δημιουργείται η ανάγκη για μια βαθύτερη προσέγγιση των θεμάτων που τους απασχολούν. Σήμερα πια, με την ελληνική κοινότητα να απαριθμεί περίπου τρεις χιλιάδες μέλη και τον σέρβερ να φιλοξενεί πάνω από πέντε, αισθανόμαστε πως έχουμε λόγο ύπαρξης.

Ο επισκέπτης του blog δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το συγχέει με το επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού. Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, φιλοδοξία μας είναι να εμβαθύνουμε περισσότερο από το φόρουμ σε θέματα τακτικής και στρατηγικής, να μοιραστούμε εμπειρίες με νέους και παλιούς "συμπολεμιστές", αλλά και να ξεφύγουμε από τα στενά όρια που θέτει το φόρουμ, σχετικά με το "παρασκήνιο" της κοινότητας μας. Παράλληλα θα γίνει και μια προσπάθεια καταγραφής της "Ιστορίας του Ελληνικού OGame", με αναγωγές στους πρωτοπόρους του OGame.org.

Στους περιστασιακούς χρήστες/παίκτες ή στους αδιάφορους περαστικούς, όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν κάπως "τραβηγμένα". Σε όσους όμως αφιέρωσαν κάποια στιγμή από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους στο παιχνίδι, θα αφυπνίσουμε γλυκές αναμνήσεις. Αυτοί δε που συνεχίζουν να μας τιμούν με την παρουσία τους και τις ικανότητες τους, θα βρουν ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσουν, αλλά και την ευκαιρία να συμμετέχουν στο εγχείρημα μας, εκφράζοντας από το "βήμα" μας τις δικές τους απόψεις ή και διαφωνίες.

Παρόλο που την αρχική ομάδα αρθρογράφων τη συνδέει η παρουσία της και στην Ομάδα Συντονισμού & Διαχείρισης του OGame.gr (με εξαιρέσεις πάντα), το blog δεν ανήκει, ούτε "κατευθύνεται" από την GameForge. Οι αρθρογράφοι συμμετέχουν σ' αυτό υπογράφοντας τα κείμενα τους, χωρίς να είναι αναγκαία ή απαραίτητη η μεταξύ τους συμφωνία.

Τέλος, ευελπιστούμε να φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας κάθε φίλο/φίλη που θέλει να τοποθετηθεί ουσιαστικά πάνω στο παιχνίδι και τη φιλοσοφία του γι' αυτό και το blog θα είναι ανοιχτό σε όλους!


Μπορείτε να αποστείλετε άρθρα σας ή αιτήσεις στο: admin.hoc παπί gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: